Nový týden roztáčejí drby, které se řadí do dvou kategorií: zajímavé a méně zajímavé. My začneme jednou zajímavější spekulací, kterou byste zřejmě nečekali. Tvrdí se, že Sony a LEGO spolupracují na novém projektu.

Obě společností spolupracovaly na vzniku mechanického průzkumného dinosaura s kulatou plošinou místo hlavy, který se objevil v roce 2022 v LEGO setu Tallneck z Horizon Forbidden West. Teď se chystá něco nového.

S informacemi nejprve přišel leaker Kurakasis na sociální síti X, kde prokecl novou spolupráci LEGO x Sony. Pak se zapojil známý Tom Henderson. Spekulace potvrdil a dodal důležitý detail. Opět má jít o LEGO Horizon. Údajně už je připraven trailer. K oznámení by tedy mělo dojít brzy. Že by na dlouho spekulované PlayStation Showcase? Prý proběhne do konce května a mj. odhalí datum vydání Silent Hill 2 Remaku.

Bohužel v současné době nevíme, zda jde o další set, nebo hru, což by bylo ještě zajímavější. Přece jen, hra LEGO Star Wars: The Skywalker Saga od TT Games je hodně populární, tak možná se na stejné vlně bude chtít svést PlayStation.

V červenci loňského roku Guerrilla Games potvrdili velké plány se sérií Horizon. Vzniká další dobrodružství Aloy pro jednoho hráče (po Horizon Zero Dawn a Horizon Forbidden West), stejně tak se chystá online projekt z tohoto postapokalyptického světa a seriál pro Netflix. Ten bude hraný a po vzoru The Last of Us má rozšířit příběh.