Uživatel Wario64 se nedávno na svém twitterovém účtu pochlubil úlovkem z eshopu Amazonu. Nalezl tam nové produkty od Bethesdy. Vše nasvědčuje úniku nové hry, neboť ji je možné "nakoupit" jak na PC, tak i na PS4 a Xbox One. Dokonce ne v jedné, ale rovnou ve třech edicích. Vzhledem k tomu, že všechny stojí stejně, někteří lidé využili příležitosti, aby si "předobjednali" Deluxe, či Collector's Edition za cenu standartní. Na konzoli od Sony se dokonce objevil mezi nejprodávanějšími produkty. Lidé si tak zmražují cenu před jejím zvýšením.[url=https://www.amazon.com/gp/bestsellers/videogames/6427831011/ref=pd_zg_hrsr_videogames_1_1_last?tag=georiot-us-default-20&ascsubtag=pcg-1248470148279572977-20][/url]

K tomu všemu bylo uveřejněno i deseti sekundové odpočítavající video, které mírně dodává na důvěryhodnosti, že se jedná titul, který má co dočinění se sérií Fallout. Komunita se domnívá, že by mohlo jít o remaster Falloutu 3, či New Vegas, nebo dokonce o nějaký starší do 3D podoby.

Další možností je předčasné zahájení předobjednávek nového Wolfensteina s podtitulem Young Blood, kterého bychom se měli dočkat už tento rok.

A co si myslíte vy? Co se nám Bethesda snaží říct? Napište nám svůj názor do komentáře.