Předplatitelé základního PlayStation Plus se v červenci mohou těšit na zajímavou nabídku her. Insider billbil-kun tituly odhalil opět předčasně. Později je potvrdila sama Sony.

Od 4. 7. 2023 můžeme těšit na střílečku Call of Duty Black Ops Cold War (PS5 | PS4), příběhový thriller Alan Wake Remastered (PS5 | PS4) a zajímavou adventuru Endling - Extinction is Forever (PS5 | PS4) s českými titulky.

Hry si budeme moci do digitální knihovničky přidat do 31. 7. 2023. Do 3. 7. je pak možné využít nabídky z června: NBA 2K23 (PS5, PS4), Jurassic World Evolution (PS5, PS4) a Trek to Yomi (PS5, PS4)

Remaster prvního Alana Wakea přijde vhod, když v říjnu letošního roku na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC vyjde dlouho očekávané pokračování. V něm budou dvě hratelné postavy; kromě hlavního hrdiny ještě agenta FBI Sagu Anderson.

Naopak Endling - Extinction is Forever je ekologické dobrodružství, ve kterém zažijete svět zpustošený lidstvem očima poslední lišky na Zemi.

„Poznejte ničivou sílu lidského plemene, která den za dnem kazí, znečišťuje a drancuje nejvzácnější a nejcennější zdroje přírodního prostředí. Prozkoumejte různé trojrozměrné oblasti bočního posouvání a braňte své maličké, krmte je, sledujte, jak dospívají, všímejte si jejich jedinečných osobností a obav, a co je nejdůležitější, pomozte jim přežít,“ láká popisek.

Call of Duty Black Ops Cold War je taková jistota. Střílečka od Treyarchu, Raven Software a Activisionu vyšla před téměř třemi roky a nabízí solidní příběhovou kampaň, multiplayer a nadále oblíbené zombíky. V kampani se setkáte tváří v tvář s historickými postavami a tvrdou pravdou a podíváte se do ikonických lokací, jako je Východní Berlín, Vietnam, Turecko, velitelství sovětské KGB a další.