Tomuhle se tedy říká zajímavý crossover. Herní společnost Bethesda se pochlubila, že s Amazonem a producenty Jonathanem Nolanem a Lisou Joy - autory televizního Westworldu, potažmo společností Kilter Films, chystají adaptaci jejich post-apokalyptické série Fallout.

Na projektu se mají podílet i Athena Wickham ze zmíněné společnosti Kilter Films, mezi hráči slavný Todd Howard z Bethesda Game Studios a James Altman z Bethesda Softworks.

Vyloženě detaily o celém projektu ovšem nevíme. Oficiální blogový článek popisuje, o čem Fallout je a nebojí se především upozornit na „vážný a drsný tón posypaný ironickým humorem a fantaziemi jak z béčkového nukleárního filmu.” Je tedy možné, že podobnou cestou se vydá i chystaný seriál, v jehož případě už je objednaná minimálně jedna série.

Fallout je jedna z největších herních sérií všech dob. Každá kapitola tohoto neskutečně imaginativního příběhu nás stála nespočet hodin, které jsme mohli strávit s rodinou a přáteli. Jsme neskutečně nadšeni, že se můžeme spojit s Toddem Howardem a zbytkem těch úžasných bláznů v Bethesdě, abychom vám přinesli tohle masivní, podvratné a temně vtipné universum spolu s Amazon Studios,” nechali se slyšet producenti Jonathan Nolan a Lisa Joy.

Uvidíme, zda se seriál vydá i cestou různých chyb a bugů. Nejeden divák by určitě rád viděl kytku napůl ve zdi, nezdravě ohnuté postavy nebo chybějící tváře. Protože pokud je něco, pro co je Fallout známý obzvlášť, je to nespočet vtipných momentů v důsledku nějaké nečekané chyby. Ale teď vážně - snad nejsme jediní, kdo čeká, co z toho nakonec vznikne.