Předplatitelé dražších tarifů služby PlayStation Plus mají poslední šanci zahrát si 10 her. Sony je totiž v průběhu července odstraní z katalogu.

Mezi vyřazenými hrami je postapokalyptická kočičí simulace Stray, která byla do nabídky přidána před rokem a letos v srpnu vyjde na konzole Xbox. Dále propadák v podobě akční adventury Marvel's Avengers a série BioShock: BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered a BioShock Infinite.

V seznamu poslední šance ještě vidíme komiksovou střílečku Borderlands The Handsom Collection (obsahuje remasterované verze Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel), šílenou akci Saints Row: Gat Out of Hell, Raiden 5 Director's Cut, Rogue Stormers a Fluster.

Hry jsou z katalogu obvykle odstraněny druhé úterý v měsíci, což vychází na 18. 7. Stejný termín se uvádí i u jednotlivých her. V té době bychom už měli vědět, které tituly naopak knihovnu rozšíří. Naposledy to bylo téměř 30 her, včetně Far Cry 6, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, Rogue Legacy 2, Thief, Conan Exile, Elex 2 či My Friend Peppa Pig.

Sluší se připomenout, že v rámci klasického PS Plus si můžete digitální knihovničku obohatit o Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered a Endling – Extinction is Forever.