Ubisoft se snaží do Far Cry 6 nalákat nové hráče. Pokud jste v tropickém ráji jménem Yara ještě nebojovali, tak máte o víkendu možnost na všech platformách. Plus přichází zvláštní mise ve spojení se Stranger Things.

Od 24. do 27. 3. 2022 si můžete Far Cry 6 bezplatně zahrát na PC, PlayStationu 5, PlayStationu 4, Xboxu Series X/S a Xboxu One. Když se vám hra zalíbí, můžete si ji po dobu akce koupit s padesátiprocentní slevou.

Co se speciálního crossoveru týče, tak se jedná o bezplatné DLC pro všechny hráče. Hlavní hrdina nebo hrdinka Dani Rojat v této misi nazvané The Vanishing bude čelit nové hrozně. Tu představují některé z nejstrašnějších hrozeb z tohoto seriálu od Netflixu. Potvrzen je Demogorgon, úhlavní antagonista první řady. Naštěstí se můžete spolehnout na nové vybavení. Hrát můžete sami nebo v kooperaci.

Včera dorazila nová aktualizace s označením 5. Kromě oprav různých chyb a problémů přidává možnost měnit typ munice pro zbraně pomocí výběrového kolečka a novou, vyšší úroveň obtížnosti – režim Guerrilla. Také je možné vytvořit několik sad zbraní a přepínat mezi nimi.