Hráči Dying Light 2: Stay Human se v nadcházejících měsících nebudou nudit. Vypovídá o tom odhalený obsah, který do hry dorazí během podzimu a zimy letošního roku. Polské studio Techland si připravilo nové mise, nový herní režim, střelné zbraně a crossoverové akce s dalšími tituly.

Největší pozornost přitahují střelné zbraně, které výrazně změní boj s nemrtvými. Nové zbraně otevřenou zcela nové směry v umění likvidace nepřátel a doplní efektivní sekery, palice a další užitečné zbraně.

Zajímavě rozhodně zní nový režim. „Útok na věž“ (Tower Raid) je odpovědí na četné žádosti komunity o kooperativní dungeony. Podrobnosti v současné době sdíleny nebyly. Slibován je ještě nový systém oprav zbraní, nové varianty nepřátel, zcela nová úroveň obtížnosti, nové mise nebo nové crossoverové akce s hrami Vampire: The Masquerade a For Honor.

Samozřejmě nemůže chybět ani oslava Halloweenu a vánočních svátků. To se dostáváme do zimního období, kdy se o pozornost přihlásí nové brutální a unikátní pohyby pro zabíjení nepřátel, nové vrhací zbraně, podpora komunitních modifikací nebo nové oblečení. V únoru navíc Dying Light 2 bude slavit druhé narozeniny, takže můžeme čekat mnohem více zajímavostí.

Mezitím Techland stále pracuje na druhém příběhovém rozšíření, které je v současné době bez data vydání. Obsah pro Dying Light 2 bude pokračovat, ale zapomenout nemůžeme na vývoj zcela nového velkého akčního fantasy RPG, které obdrží upoutávku v roce 2024.