Druhé placené rozšíření pro Dying Light 2: Stay Human v letošním roce nevyjde. Techland ho z konce tohoto roku odložil na rok 2024. Důvodem je více času na vývoj, aby fanouškům přinesli nejlepší možné příběhového rozšíření s novou mapou a mechanikami.

Hráči Dying Light 2 se ale nemusejí bát, že by se ve hře začali nudit. V polském studiu chystají další bezplatné aktualizace, které vylepší a obohatí hru. Podrobnosti budou sdíleny 29. 6. v livestreamu. Víme, že brzy vyjde aktualizace, jež se zaměří na noční zážitek. Z něho si mají hráči nadělat do kalhot.

„Horor se stal důležitou součástí DNA série Dying Light, takže bude součástí zážitku i v budoucnu. Aktualizace, která je naplánovaná na začátek léta, se zaměří právě na tohle. Stupňujeme noční zážitek, aby byl ještě děsivější. Doufáme, že se nám podaří vytvořit napínavý zážitek, ze kterého si naši hráči nadělají do kalhot. Plánujeme vytáhnout všechny trumfy – herní mechaniky, vizuální triky, zvukové lekačky. Připravte se!“ lákal před časem hlavní designér Tymon Smektała.

Předtím Dying Light 2 obdrželo aktualizaci Gut Feeling, která vylepšila bojový systém. Souboje jsou po updatu brutálnější, fyzicky náročnější a uspokojivější, stejně tak umožňují nové způsoby rozčtvrcení nepřátel.

Koncepty z odloženého DLC: