V říjnu budou předplatitelům základního tarifu PlayStation Plus, takzvaného PS Plus Essential, nabídnuty tři hry: Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 a Superhot.

Nejnovějším z této trojice jsou závody Hot Wheels Unleashed, které budou dostupné ve verzích pro PlayStation 4 a PlayStation 5. Vytvořilo je italské studio Milestone a nabízí spoustu zábavy a možnost sestavit si vlastní bláznivé tratě.

Jako další je tady bojovka Injustice 2 ve verzi pro PS4 od tvůrců série Mortal Kombat z NetherRealm Studios. Ta spatřila světlo světa v roce 2017 a jde o pokračování Injustice: Gods Among Us z roku 2013. Těšit se můžete na souboj hrdinů DC a spletitý příběh, v němž mezi sebou soupeří Superman, Batman a Wonder Woman.

Superhot je naopak logická akční hra, ve které musíte promyšleně bojovat. Čas plyne pouze tehdy, když se pohybujete, což vám dává příležitost promyslet si každý tah. Jen škoda, že nebude k dispozici i VR verze.

Připomeňme, že stále si můžete vyzvednout Need for Speed: Heat, Granblue Fantasy: Versus a Toem. Nová nabídka her vstoupí v platnost 4. 10. 2022.