Necelé dva týdny a světlo světa spatří Warhammer 40,000: Boltgun, singleplayerová boomer first-person střílečka, která má být výbušnou poctou retro střílečkám z kultovního světa.

Boomeři si při sledování vzpomenou na starého Dooma a Quakea, zatímco mladší hráči se mohou na vlastní oči přesvědčit, jaké to bylo kdysi hrát hry v pixelové grafice. Pokud jste to ještě nezkusili, tak jste o hodně přišli!

„Vžijte se do role bojem zoceleného vesmírného mariňáka, který se vydává na nebezpečnou misi napříč galaxií a bojuje proti vesmírným mariňákům a démonům Chaosu,“ láká tisková zpráva.

„V parádním stylu takzvaných doomovek využijete naplno svůj zničující arzenál vesmírného mariňáka a vrhnete se vstříc neutuchajícím explozím sprajtů, pixelů a krve. Utíkejte a skákejte napříč obrovskými úrovněmi a postřílejte, rozdrťte a naporcujte nejhorší heretiky celé galaxie!“

Hordy Chaosu mají poznat strach 23. 5. 2023, kdy Warhammer 40,000: Boltgun vyjde na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Dle Steamu má mít české titulky.

Pokud vás zaujala, tak má i pěknou cenu: 19,79 eur na Steamu, 529 Kč na PS Store (pro členy PS Plus za 476,10 Kč), 476,10 Kč na Xbox Store a 528,99 Kč na eShopu Nintenda.