Původní Hellblade vylepšeno pro Xbox Series X/, WRC 10 láká na předobjednávku, datum vydání post-apokalyptického golfu, zákulisí vývoje Twelve Minutes a teaser na Metroid Dread.

Skvělá vikinská akční adventura Hellblade: Senua's Sacrifice, která vyšla v roce 2017 (na Xbox One o rok později) a kladla důraz na temnou atmosféru, byla optimalizována pro konzole Xbox Series X/S. Na konzolích nové generace si užijete vylepšenou grafiku, DirectX Raytracing, rozlišení 4K nebo až 120 snímků za sekundu. Záleží na nastavení, které si vyberete (pod videem podrobnosti).

S vylepšením pomáhalo polské studio QLOC a podle prohlášení se nechystá vylepšení pro PlayStation 5. Není divu, když studio Ninja Theory vlastní Microsoft. Místo toho dojde na bezplatné vylepšení PC verze. Tvůrci nyní pro Xbox Series X/S a PC chystají pokračování hry jménem Senua's Saga Hellblade 2.

XBOX SERIES X

  • Performance: Bez ray tracingu, dynamické rozlišení až 1080p a 120 FPS
  • Resolution: Bez ray racingu, dynamické rozlišení až 4K a 60 FPS
  • Enriched: Ray tracing, dynamické rozlišení až 4K a 30 FPS

XBOX SERIES S

  • Performance: Bez ray tracingu, Full HD a 60 FPS
  • Resolution: Bez ray tracingu. dynamické rozlišení až 1440p a 30 FPS
  • Enriched: Ray tracing, Full HD a 30 FPS

Necelou minutu dlouhý trailer z WRC 10 se zaměřil na předobjednávkový bonus. Tím je Subaru Impreza WRC ve verzi z roku 1997. V tomto voze Colin McRae vyhrál Sanremo Rallye. Součástí bude exkluzivní událost. Bohužel chybí další informace. Zajistíte si také dřívější přístup do hry (o dva dny, tedy 31. 8.). Pro ostatní WRC 10 dorazí 2. 9. na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Majitelé Switche si musejí počkat o trochu déle.

Níže ještě trailer oznamující vydání netradičního post-apokalyptického golfu Golf Club: Wasteland (3. 9. na PC, PS4, Xboxu One a Nintendu Switch), výlet do zákulisí vývoje adventury Twelve Minutes s názory herců a nový teaser na Metroid Dread, jenž krátce a rychle ukazuje něco málo z chystané Switch exkluzivity. Dorazí 8. 10.