Předplatitelé PlayStation Plus si mohou svou digitální knihovničku obohatit o lednovou nabídku her. Ta zahrnuje A Plague Tale: Requiem, Evil West a Nobody Saves The World.

Akční adventura A Plague Tale: Requiem pro PlayStation 5 je pokračování kritiky oceňované hry A Plague Tale: Innocence od francouzského studia Asobo. Hráče opět zavede do Francie zmítané válkou a strašlivým krysím morem. Amicia a její bratr Hugo se dostávají na jih v naději, že začnou nový život. Optimistický dojem ale brzy vystřídá zoufalství, když se v malém Hugovi znovu probudí strašlivá kletba známá jako Macula. Amicia ještě jednou musí ochránit svého mladšího bratra v emotivním a nebezpečném dobrodružství, které si navíc můžete užít s českými titulky.

Nobody Saves The World pro PS5 a PS5 je akční RPG od Drinkbox Studios, tým předtím vytvořil Guacamelee. V této hře budete zachraňovat svět jako zvláštní hlavní hrdina Nobody. Jde o bílé individuum bez očí a rozlišovacích znaků. Díky hůlce na sebe však tento nepravděpodobný hrdina může brát více než 15 různých podob a získávat tak charakteristické schopnosti a síly. Od myši přes banditu až po robota – každá podoba má své vlastní úkoly, které je třeba kreativně splnit. Kromě toho musíte pomoci obyvatelům této země vyřešit jejich problémy.

Evil West pro PS5 a PS4 je singleplayerová a kooperativní akce od tvůrců série Shadow Warrior. Americkou divočinu pohlcuje temná hrozba. Jako jeden z posledních agentů v přísně tajném ústavu pro lov upírů jste poslední, kdo může zachránit lidstvo před hluboko zakořeněnou hrůzou, která se nyní noří ze stínů. Povstaňte a staňte se hrdiny Divokého západu, zlikvidujte upírskou hrozbu a zachraňte Spojené státy. Hra má také české titulky.

Čas na přidání her do své knihovny máte do 5. 2. 2024, kdy se nabídka změní. Určena je pro všechny, co mají aktivní předplatné PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra nebo PlayStation Plus Premium.