Majitelé konzolí PlayStation 5 a PlayStation 4 s předplatným PlayStation Plus si budou moci svou digitální knihovničku v listopadu obohatit hned o šest her. Tři z nich jsou určeny pro PlayStation VR v rámci pátého výročí uvedení tohoto hardwaru na trh.

Společnost Sony na listopad připravila variaci na populární Among Us s názvem First Class Trouble pro PS5 a PS4. Jde o dedukční titul pro šest hráčů. Ti se nacházejí na palubě luxusní vesmírné lodi v alternativní časové linii 50. let minulého století. Na začátku každé hry jsou náhodně vybráni čtyři hráči jako Residenti, kteří se společně musejí pokusit zastavit neovladatelnou umělou inteligenci v srdci lodi. Další dva hráči budou Personoidi. Jejich úkolem je lhát, podvádět a udělat cokoliv, aby zastavili Residenty, případně využili plný potenciál umělé inteligence, která se vymkla kontrole.

Jako další tu máme adrenalinovou sportovní záležitost Knockout City, jež se soustředí na futuristickou vybíjenou. Tu doplní singleplayerové akční RPG Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. To je remaster s vylepšenou grafikou a hratelností. V příběhu odhalíte tajemství země Amalur – od živoucího města Rathir přes rozlehlý region Dalentarth po temné kobky Brigand Hall Caverns. "Zachraňte svět rozervaný krutou válkou a získejte klíč k nesmrtelnosti jako první válečník, který kdy byl vzkříšen ze spárů smrti," dodávají vývojáři.

Bonusem pro majitele PlayStation VR je nejen zombie střílečka The Walking Dead: Saints & Sinners, ale také The Persistence a Until You Fall.

Hry budou v PS Plus k dispozici od 2. 11. 2021. Do té doby můžete využít současné nabídky a přidat si do knihovny tituly Hell Let Loose (PS5), Mortal Kombat X (PS4, PS5) a PGA Tour 2K21 (PS4, PS5).