Spekulace se opět potvrdily. V říjnu si předplatitelé PlayStation Plus budou moci svou digitální knihovnu na PS5 obohatit o druhoválečnou multiplayerovou akci Hell Let Loose. Na PS4 a PS5 je to pak PGA Tour 2K21 a krvavá bojovka Mortal Kombat X. Tady zamrzí, že Sony nevybrala nejnovější Mortal Kombat 11.

Hry budou dostupné od 4. 10. 2021. Do té doby platí nabídka ze září: Predator: Hunting Grounds, Overcooked: All You Can Eat! (pouze PS5) a Hitman 2.

Hell Let Loose je multiplayerová first-person akce inspirovaná druhou světovou válkou. Nabízí bitvy až pro 100 hráčů a zážitek obohacuje o zdroje z real-time strategií, kdy velitelé řídí průběh bitvy a koordinují mocné schopnosti, které ovlivňují cestu týmu k vítězství.

„Spojte se a utkejte se s nepřátelskými bojovníky online v potyčkách 50 vs. 50 na dynamicky se měnící frontové linii, vyberte si jednu ze 14 hratelných rolí v rámci typů pěchoty, průzkumných a obrněných jednotek, z nichž každá je vybavena autentickými zbraněmi, vozidly a vybavením,“ lákají vývojáři. Na PC je hra velmi populární a dobře hodnocena. Naše recenze zde.

V PGA Tour 2K21 se stanete šampionem FedExCupu. Během kariéry se utkáte s profesionály PGA Tour na golfových hřištích v reálném prostředí, získáte odměny a vybavení a poté můžete hrát proti svým přátelům nebo nejlepším hráčům na světě v lokálních a online zápasech.

„Vytvořte si vlastního hráče a přizpůsobte si jeho vybavení, poté si vybudujte vlastní klubovnu, navrhněte a provozujte celé sezóny a turnaje přizpůsobené vašim pravidlům a požadavkům,“ dodávají tvůrci.

Krvavá bojovka Mortal Kombat X od Netherrealm Studios spojuje filmovou prezentaci s novým herním zážitkem. Je to poprvé v sérii, kdy má každá postava z bohatého seznamu bojovníků na výběr z různých bojových stylů, což rozšiřuje škálu strategií, s nimiž se můžete pustit do boje, stejně jako bojovat proti nim.