Máme tu novou ukázku ze zajímavé polské adventury, která hráče zavede do alternativní historie, konkrétně do šedesátých let, kdy nacisté vyhráli druhou světovou válku a zpustošili celou Evropu. Paradise Lost láká, že tenhle post-nukleární svět uvidíme z pohledu dvanáctiletého chlapce dvacet let poté, co se tahle tragédie stala. V té době žije ve světě jen hrstka lidí, všichni se schovávají v obrovských bunkrech.

V kůži chlapce se vydáme do jednoho z nacistických bunkrů poblíž polského Krakova, kde budeme hledat odpovědi. Tenhle bunkr ovšem není ani zdaleka obyčejný. Něco je v něm špatně. Szymon v rozsáhlém podzemním komplexu objeví pokročilou technologii zkříženou se slovanskými pohanskými symboly. Vše nasvědčuje tomu, že v Paradise Lost dojde na nadpřirozené jevy.

Přečtěte si také: Válku v Iráku si prožijeme v Six Days in Fallujah

Video nahoře odpoví na nejrůznější otázky. Proč druhá světová válka trvala tak dlouho? Proč lidstvo čelilo jadernému holocaustu?

Paradise Lost očekávejte v letošním roce na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Přesné datum vydání odhaleno nebylo.