Ani dva roky po vydání očividně studio Frontier Developments nehodlá zanevřít na budovatelskou strategii Jurassic World Evolution 2. Dokazuje to oznámení nového placeného přídavku s názvem Cretaceous Predator Pack, díky němuž se mohou ve vašich dinosauřích parcích objevit další čtyři druhy predátorů. Konkrétně na fanoušky čeká opeřený gigantoraptor, obratný teropod concavenator, inteligentní utahraptor a mohutný tarbosaurus. Ten mimochodem vychází z animovaného interaktivního speciálu Jurský svět: Křídový kemp: Skryté dobrodružství z dílny Universal Pictures, Amblin Entertainment a DreamWorks Animation, jenž najdete na Netflixu.

DLC, které vyjde už 30. 11., jako vždy doprovodí bezplatná aktualizace. Update 8 nabídne hráčům třeba možnost začít stavět park v režimu Sandbox s některými předem vybudovanými prvky, mezi něž patří cesty, budovy nebo výběhy. Tyto layouty jsou vždy inspirované kampaní či módy Challenge a Chaos Theory a použít je lze na mapách Isla Nublar 1993, San Diego, Isla Sorna, Isla Nublar 2015, Arizona, Washington State, Oregon, California, United Kingdom, Sierra Nevada (Dominion Biosyn Expansion), San Albertus (Dominion Malta Expansion), San Marie (Dominion Malta Expansion) a Santaegidius (Dominion Malta Expansion).

Vítanou novinkou mohou být také další dekorace, například lavičky, odpadkové koše, fontány či květináče. Ve fotografickém režimu bude navíc možné upravovat denní dobu a počasí, i když jakmile Capture Mode opustíte, vše se vrátí do stavu před jeho zapnutím. Příznivci dinosaurů se pak mohou těšit ještě na dodatečné kosmetické varianty již existujících druhů, které najdete pod názvy Allosaurus 2022, Dimorphodon 2022, Pteranodon 2001, Brachiosaurus 2001 a Stegosaurus 1997.

Update 8 nabídne rovněž možnost částečně zamíchat pořadím odemykání druhů v technologických stromech módů Custom Challenge a Sandbox nebo chování nazvané Pack Chase Behaviour. To některým masožravcům umožní lovit kořist po boku příslušníků stejného druhu. Vývojáři připravují také automatizované líhně (Automated Hatcheries), které mají udržovat populaci zvolených druhů v takovém počtu, jaký si nastavíte. Vypadá to tedy, že i dva roky po uvedení základní hry na trh dokáže studio Frontier Developments nabídnout docela zajímavé a hodnotné novinky.