První rozšíření Immortals: Fenyx Rising přineslo výzvy od různých bohů. Hráči ale moc nadšeni nebyli. Chuť by si mohli spravit u Myths of the Eastern Realm. V druhém DLC opustíte řecké země, abyste navštívili úplně nová místa inspirované čínskou mytologií. Do popředí se dostane zcela nový hrdina jménem Ku, jenž se bude snažit nastolit rovnováhu mezi nebem a zemí, když byly oba světy vrženy do brutální války.

Dobrá zpráva, expanze Myths of the Eastern Realm vyjde již 25. 3. letošního roku pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch a Stadia verze Immortals: Fenyx Rising.

Podle prvního obrázku může být čínská mytologie temnější. Těšit se můžete na nové příšery i odlišný bojový styl. Ten je inspirován právě čínskou mytologií.

Při čekání na tohle dobrodružství se můžete vrátit do hry a vyzkoušet si nový úkol. Ten přidala nedávná aktualizace.

Ubisoft má později v plánu ještě jedno příběhového rozšíření. The Lost Gods vás vrátí zpět do řecké mytologie. V roli hrdinky Ash se budete snažit vrátit ztracené bohy do Olympu. Zajímavostí bude především to, že bude celá expanze více zaměřená na souboje, a to dokonce z izometrického pohledu, namísto ze třetí osoby.

Immortals: Fenyx Rising vyšlo koncem loňského roku s českými titulky.