První dodatečný balíček pro Immortals Fenyx Rising s názvem A New God vyjde na všechny platformy 28. 1. letošního roku, potvrdil nedávné spekulace Ubisoft a přidal první obrázky.

A New God se odehrává po událostech původní kampaně hry. Na Fenyx(e) čekají výzvy od jednotlivých bohů, které osvobodil(a), v Olympu. Vývojáři připravili nové herní mechaniky a čtyři nová vylepšení schopností hlavního hrdiny či hrdinky. Samozřejmostí je nové vybavení.

A New God DLC bude dostupné pro PC, PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch a Google Stadia. Majitelé Season Passu ho mají bez dalších investic. Ostatní si ho budou moci koupit samostatně.

Před vydáním Immortals Fenyx Rising oznámil Ubisoft tři velká rozšíření. Po New God se podíváme na nové místo inspirované čínskou mytologií s novou hrdinkou jménem Ku. Pak se vrátíme zpět do řecké mytologie v roli hrdiny Ashe. Ten musí vrátit ztracené bohy do Olympu. Tato expanze má být více zaměřena na souboje - Ubisoft sliboval izometrický pohled namísto kamery ze třetí osoby.