Ubisoft u příležitosti vydání akční plošinovky Prince of Persia: The Lost Crown změnil své předplatné, aby bylo přehlednější pro hráče. Francouzská společnost považuje předplatné za skvělý způsob, jak představit své hry zcela novým hráčům.

Pokud budete chtít hrát nejnovější hry od Ubisoftu, jako je Prince of Persia: The Lost Crown a Avatar: Frontiers of Pandora, v edici se všemi dodatečnými balíčky a mít k hrám dřívější přístup, tak je pro vás vhodný tarif Ubisoft+ Premium za 17,99 € (445 Kč) měsíčně. V katalogu najdete více než 100 her pro PC a současně si můžete vybrané hry zahrát také na Xboxu Series X/S a Xboxu One. Hráči, kteří si dříve Ubisoft+ platili, tak vědí, že služba stála 14,99 € (370 Kč).

Novinkou je Ubisoft+ Classics. Za 7,99 € (200 Kč) měsíčně obsahuje standardní edice vybraných her. Mezi nimi je Far Cry 6, Rainbow Six Siege, Watch Dogs: Legion, Immortals Fenyx Rising a Assassin's Creed Odyssey. Celkově jich má být více než 50 a seznam se má postupně rozšiřovat. Něco podobného najdete v rámci PlayStation Plus Extra a PlayStation Plus Premium.

V dohledné době budou oba tarify rozšířeny o hry od Activisionu Blizzard. Je to v rámci dohody Ubisoftu s Microsoftem, který koupil vydavatele Call of Duty za 68,7 miliardy dolarů.

Podle šéfa předplatného v Ubisoftu dokáže tato služba představit jejich hry zcela novým hráčům. „Každý desátý předplatitel je někdo, kdo nikdy předtím žádnou hru od Ubisoftu nehrál. Ve výsledku pak objevují další naše hry, takže to opravdu svědčí o tom, že tento model je prostředkem k rozšíření jejich obzorů,“ uvedl Philippe Tremblay. Pochvaluje si také zájem o starší hry. Proto vytvořili tarif přímo pro ně. Předplatitele prémiového tarifu si hodlají udržet nabídkou více her.