Do hry Outriders dnes dorazí velká aktualizace, jež nese název New Horizon. Ve hře se tedy objeví spousta nového obsahu a je možné, že přiláká zpět některé hráče. Mezi hlavní změny patří takzvaný Endgame 2.0, do kterého se řadí 4 nové expedice. Kromě toho se hráči mohou těšit například na nový Transmog systém.

Přečtěte si také: Recenze: Outriders je povedený Anthem

Hlavní novinkou dnešní aktualizace budou 4 nové expedice, u kterých se už nebudete muset strachovat, že je nestihnete dokončit do stanoveného limitu, jelikož časomíra už není povinnou součástí hry. Jistě vás také potěší, že všechny nově přidané expedice budou zdarma.

První expedice, která nese název Molten Depths, vás vezme na výpravu zpět do Eagle Peaks. Aktivoval se signál drop podu a jakmile jej Dunham prověřovala, objevila skrytou elektrárnu. Vaším úkolem bude toto místo zbavit nežádoucích nájemníků.

V misi The City of Nomads se setkáte s osobou, kterou pronásledují hříchy z minulosti. I přesto, že jste si její temné minulosti historie vědomi, se jí rozhodnete pomoct s ochranou vesnice Uketu Atarah.

V The Marshal's Complex vás Corrigan, sám velký maršál, požádá, abyste získali zpět zařízení poblíž oblasti Deadrock Pass, které bylo zabráno povstalci. Nebude však trvat dlouho, než zjistíte, že se jedná o pouhý povstalecký tábor.

Poslední se nazývá The Wellspring. Tiago vám řekl o posvátném místě Atuma ih Taru. Podle legendy do něj podnikali dlouhé cesty, aby obětovali své poklady v hlubokých studnách. Vy a váš tým byste ztracené bohatství hledali, kdyby nebylo bouře, která stále sílí.

Kromě expedic se dočkáte i nového transmog systému, který vám umožní změnit vzhled předmětu na vzhled jiného předmětu, zároveň přitom ale neztratíte původní atributy a statistiky. Nejedná se však jen o vzhled, kromě něj si můžete změnit i zvuky.

Změn se dočká i obchod. Nyní si budete moci zakoupit výměnu nabídky, pokud vám dané předměty nesednou. Zároveň si můžete zakoupit náhodný legendární předmět.

Kromě toho byla ohlášena i nová expanze Worldslayers, která je naplánovaná na rok 2022. Zatím víme, že kompletní odhalení se bude konat na jaře, žádné další detaily neznáme.