Už koncem tohoto měsíce vtrhne na naše počítače ztřeštěná Tina, a pokud se už teď hrozíte toho, že vám hra uteče až nehezky rychle, není třeba se vůbec bát. I když byste velmi brzy objevili závěrečné titulky, tak můžete okusit season pass, který vás dokáže zabavit na pěknou chvilku. V novém traileru pro Tiny Tina's Wonderlands můžeme vidět, že nás nuda rozhodně nečeká.

Samotný season pass bude dostupný v Chaotic Great edici nebo jej lze samostatně zakoupit. Nabídne nová dobrodružství, spoustu mysteriózních dungeonů, hrozivé bosse, královskou kosmetiku Butt Stallion Pack (předvolby pro brnění Diamond Guard Armor, balíček líčidel s křišťálovými třpytkami, sada praporů Adamant Throne, materiál pro sošku diamantového hrdiny) a sedmou třídu, která obzvláštní tvorbu vaší postavy a zamíchá karty osudu. Dočkáme se čtyř Mirror of Mystery DLC, které budou obsahovat pět úrovní, přičemž se v každém setkáte s hrozivými bossy, kteří budou silnější s každou jejich porážkou. Při každém vítězství získáte ztracenou duši. Ty vám poslouží k roztočení kola osudu, jež na vás čeká u věštkyně Vespery v Dreamveil Overlook. Díky němu budete moci získat legendární zbraně, vybavení a předměty.

Mirrors of Mystery bude mít své místo i v Chaos Chamber, kam se přidají nové dungeony, bossové a odměny. Kdo neví, tak se jedná o speciální mód po dohrání celé hry, kdy se dostanete do různých prostředí, kde na vás čeká silní nepřátele a tučná odměna po dokončení mise. Připraveno je přes 60 úrovní a pro kompletní dohrání jednoho dungeonu si budete muset vyhradit přibližně 20 až 30 minut.

Prvního DLC se dočkáme už 21. 4. a postupně se budou vydávat další. Nejzajímavější na tom všem je, že s čtvrtým a zároveň prozatím posledním DLC se do hry přidá sedmá tajemná třída, o které se zatím nic neví. Samozřejmě bude mít své vlastní unikátní vlastnosti a svými schopnostmi opět zamotá už tak spletitý strom dovedností.

Pořád máte dojem, že nemáte dost Tiny Tiny? Tak vám ještě prozradíme, že můžete vyhlížet poníky i ve Fortnite, kde je najdete v podobě gliderů, a to by bylo, aby nebyly něčím zvláštní! Jednak díky nim dokážete přivolat Butt Stalliona a jednak vám po přistání věnuje zbraň na rychlý začátek.

Hry se dočkáme 25. 3. 2022 na PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a PC.