Díky testům Test Drive Unlimited Solar Crown se můžeme podívat na srovnání těchto masivně multiplayerových závodů s konkurencí. Jak si hra vede proti Forze Horizon 5 a The Crew Motorfest?

Obě videa se zaměřují na detaily, jako je grafika, fyzika a zvuky. V prvních dvou případech beta Test Drive Unlimited Solar Crown za konkurencí zaostává. V chystané novince můžeme zapomenout také na poškození. Viditelné jsou akorát prasklá skla, zatímco ve Forze Horizon 5 a The Crew Motorfest vidíme větší promáčkliny a odřeniny karosérie.

Test Drive Unlimited Solar Crown je lepší ve zvucích aut. Působí realističtějším dojmem. Tady je ale nutné připomenout, že ve hře jich bude mnohem méně než u konkurence. To hraje podstatnou roli. Kromě zvuků si autoři zaslouží pochvalu za zpracování interiérů, kdy vidíme jednotlivé kontrolky a ruka řidiče zatáhne ruční brzdu, zatímco ve Forze Horizon 5 a The Crew Motorfest se nic neděje.

Test Drive Unlimited Solar Crown vyjde 12. září/septembra na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 27. srpna/augusta proběhne druhá beta na konzolích, určena je pro předobjednávky jakékoliv edice hry.