Začátkem nadcházejícího měsíce měla vyjít nadějná third-person střílečka Outriders od polského studia People Can Fly. Vývojáři stojící za hrami Bulletstorm, Gears of War 3 a Gears of War: Judgment ale oznámili odklad. Chtějí se projektu více věnovat a vyladit ho. Náhradou alespoň bude demo.

Outriders nově vyjdou 1. 4. letošního roku. Odklad není nijak drastický. Pokud jste se ale na střílečku těšili, tak dostanete možnost si ji vyzkoušet v předstihu. Outriders budou mít demoverzi, která hráčům umožní ponořit se do nového sci-fi světa na prvních pár hodin, vyzkoušet si všechny čtyři třídy napříč režimy pro jednoho hráče a kooperaci. V plné verzi pak bude příběhová kampaň na nějakých 40 hodin.

Přečtěte si také: Svérázná pravidla přežití pro střílečku Outriders

Důležité je, že postup v demoverzi bude možné přenést do finální verze. To se moc často nestává. Demo bude dostupné od 2. 2. 2021 pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Jistotou je cross-play.

„Věříme, že je důležité, aby si hráči před vydáním vyzkoušeli novou značku, jako jsou Outriders. Díky tomu se mohou sami rozhodnout, zda je to hra, kterou si chtějí předobjednat, koupit nebo hrát,“ dodávají tvůrci.