Společnosti People Can Fly a Square Enix uspořádaly další stream věnovaný Outriders. V něm se tentokrát zaměřily na obsah po dohrání příběhové kampaně. Ta má 40 hodin a je pouze začátkem nového akčního dobrodružství od tvůrců Gears of War Judgement a Bulletstorm.

Po dohrání kampaně se dostanete k takzvaným expedicím. Ty jsou popisovány jako náročné výzvy rozšiřující děs. Expedice jsou navrženy pro zkušené a sehrané týmy s nejlepším vybavením a dokonalou konfigurací hrdinů. Jinými slovy můžete očekávat velmi vysokou úroveň obtížnosti. Vývojáři odmítli, že by šlo o recyklaci kampaně.

Outriders je kooperativní střílečka zasazena do neotřelého, temného a bezútěšného sci-fi universa. Svět se jmenuje Enoch a ovlivňuje ho záhadná anomálie. Hranice Enochu nabízejí malebné lesy poseté houbovými porosty, údolí, impozantní města, kaňony a další zajímavosti.

Planeta Enoch byla kolonizována před 30 lety. Od té doby se toho dost změnilo. Kdysi klidná zvířata se proměnila na něco, co chce zabíjet, zatímco prostředí se vyvinulo. Enoch je plný nebezpečí, které otestuje každého Outridera.

Na výběr budou čtyři třídy hrdinů. Každá třída je jiná, vyznačuje se odlišnými dovednostmi. Kupříkladu Trickster má dobrou mobilitu, jeho hlavní zbraní je brokovnice a umí manipulovat s časem. Pyromancer má zase k dispozici kulomet a jak název napovídá, využívá oheň. Devastator představuje robustního tanka ovládajícího gravitaci a hmotu.

Přečtěte si také: Podívejte se, jak se loví monstra v Outriders

Dnes se můžete podívat ještě na třídu Technomancer. Tato profese dokáže protivníka řádně potrápit svým rozsáhlým arzenálem, jelikož si Technomancer s jednou ze schopností může na pomoc doslova vyvolat nejrůznější zbraně. Ty jsou mnohdy silnější než to, co posbíráte při hraní. Mimo to můžete jako Technomancer na bojiště umisťovat turrety, které nepřátelům udělí elementární poškození chladem či toxicitou.

Outriders vycházejí 2. 2. 2021 na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC. Později se dostane i na Google Stadia.