Studio Guerrilla Games nás v poslední době zásobovalo značným množstvím nových informací ohledně jejich nejnovějšího titulu, kterým není nic jiného než Horizon: Forbidden West. Vidět jsme tak mohli nový gameplay trailer, ve kterém se Aloy prochází lokacemi, jež byly dříve rušnou metropolí známou jakožto San Francisko.

Přečtěte si také: Spousta nových informací a detailů ohledně Horizon Forbidden West

Pozorní divák si tedy mohl všimnout známých míst, jako je Golden Gate Bridge, ulice Lombard Street, Palace of Fine Arts, mrakodrap Transamerica Pyramid, městská radnice či Ferry Building. Pozoruhodné je, že studio Guerrilla Games klade opravdu velký důraz na detail, čehož si všiml YouTube kanál ElAnalistaDeBits. Ten udělal srovnávací video, ve kterém porovnává skutečné San Francisko s tím z Horizon: Forbidden West.

Není to poprvé, co by si některé z first-party studií Sony dalo záležet na tvorbě svého světa. S detaily si také hodně pohrálo studio Naughty Dog, když tvořilo svoji verzi post-apokalyptického Seattlu v The Last of Us Part II.

Horizon: Forbidden West je stále v plánu na konec letošního roku. A to pro PlayStation 4 a PlayStation 5. Nic ale není vytesáno do kamene, takže se klidně může stát, že hra vyjde až příští rok. Vývojářům se ale dle všeho daří dobře a například vývoj na dvě generace konzolí pro ně není nijak omezující.