Máme tady další krátká videa, která postupně představují přeživší z Dead Island 2. Dnes přichází na řadu Bruno, Carla a Amy.

Carla (video nahoře) je motocyklová kaskadérka, které nevadí ohnivé kruhy, skoky přes rokle a salta ve vzduchu, takže je dost možné, že si užívá i zombie apokalypsu. Vyzbrojena je pouliční chytrostí, společenskou povahou a bezmeznou fyzickou sebedůvěrou. Díky tomu s nadšením přijme výzvy, které ji čekají v tomhle pekle.

Bruno je vypočítavý podvodník. Narodil se a vyrostl v ulicích Los Angeles. Nenechte se zmást jeho odzbrojujícím kalifornským šarmem, skrývá za ním své smrtící schopnosti s nožem.

Seznamte se: Bruno

Amy je pohotová paralympionička, která našla něco ještě lepšího než běžecké opojení: zabíjení zombíků! Rizika ji udržují v napětí, úspěch ji napumpuje a každá bitva je pro ni téměř hádankou, kterou musí řešit za pochodu – jako překážková dráha, která udržuje její mysl bystrou. Uvolněná, soustředěná a klidná, jen máloco dokáže narušit její kalifornskou pohodu.

Nedávno byli představeni striptér Ryan s hasičskou výbavou a drsná punkerka Dani. Ještě před nimi byl představen Jacob. Pokud nedojde k nějakému překvapení, tak bychom měli teď znát všechny, za které budeme moci v Dead Island 2 hrát.

Seznamte se: Amy

Dead Island 2 vás zavede do nejslavnějších lokací Města andělů, nyní potřísněných hrůzou, během vzrušující brakové výpravy z živoucího předměstí Beverly Hills po svéráznou promenádu Venice Beach.

Souboje mají nabídnout nejintenzivnější, brutální a násilný zážitek z pohledu první osoby se spoustou zbraní a taktických (a krvavých) možností, jak se prosekat hordou zombií. Ať už budete krájet, drtit, pálit, či trhat, chtějí tvůrci, abyste to skutečně pocítili.

S výběrem šesti hratelných postav souvisí kooperace pro tři hráče, když v doprovodu dvou kamarádů máte zažít ještě větší zábavu. V Deep Silveru předpokládají, že znovuhratelnost je zaručena s napínavými úkoly, šílenou hrstkou postav a strhujícího brakového příběhu, který vás ponoří do svého zvráceného světa. Má jít o bláznivý kooperativní režim.

Dead Island 2 vyjde 21. 4. 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky.