Nevšimnout si této černobílé samurajské akce by mohla být chyba. Trek to Yomi je sice pětihodinová jednohubka, ale slibuje propracovaný příběh a atmosféru připomínající staré samurajské filmy.

Launch trailer toho ukazuje vcelku dost. Minimálně tolik, abyste si o Trek to Yomi mohli udělat vlastní názor. Nechybí souboje na rozpadajícím se mostě, brutální záběry, nadpřirození nepřátelé a těžcí bossové.

Trek to Yomi sleduje příběh mladého šermíře Hirokiho během jeho boje proti silám zla. Prožijete jeho hrdinský návrat, aby naplnil svůj slib a zachránil lid, k jehož ochraně se zavázal umírajícímu mistrovi.

Hiroki musí chránit své město a lidi, které miluje, před všemi hrozbami. Osamělý samuraj vázaný povinností se tak tváří v tvář tragédii vydává na cestu za hranice života a smrti, aby se postavil sám sobě a rozhodl, jakou cestou se vydá. Během této výpravy se utká se zákeřnými šermíři i nadpřirozenými bytostmi.

Hra vyjde již 5. 5. na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Předplatitelé Game Passu si Trek to Yomi mohou zahrát ve stejný den, hra bude dostupná pro konzole Xbox, PC i cloud.