Určitě se najde spousta hráčů, která by si v lepší podobě chtěla zahrát Grand Theft Auto 4 a první díl kovbojky Red Dead Redemption. Zejména PC hráči by konečně dostali příležitost prožít celý příběh rodiny Marstonů.

Už loni v srpnu se objevily spekulace, že Rockstar připravuje remaster westernové akce. V květnu letošního roku o něm mluvil i novinář Chris Kippel z Rockstar Magu. V poslední době se také hodně mluvilo o remasteru GTA 4. Teď to ale vypadá, že z dalších předělávek nic nebude.

Podle známého leakera Teze2, který se specializuje na Rockstar Games, ve známém studiu před několika lety byly na stole remastery GTA 4 a původního původního Red Dead Redemption. Oba projekty ale měly být zrušeny. Důvodem tohoto rozhodnutí může být špatné přijetí GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, spekuluje Tez2.

Tady se ale nikdo z Rockstaru a Take-Two nemůže divit, když remastery GTA 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas vyšly v hrozném stavu a potýkaly se s obrovskými technickými problémy. Hry byly plné chyb a stížnosti směřovaly i na grafiku, hrozné animace a další nešvary.

Podle Teze2 má někdy vyjít aktualizace Red Dead Redemption 2 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Připomínáme dnešní článek o velkém úniku nového Grand Theft Auto, takzvaného GTA 6.