Pokud jste četli naše dnešní Stručně, tak už víte, jaké hry Sony daruje předplatitelům PlayStation Plus. Úniky se potvrdily a hráči se mohou těšit na kuchtění, lov i stealth.

Pro PlayStation 5 je určena Overcooked! All You Can Eat od studia Ghost Town Game. Jedná se o ultimátní verzi zběsilé kooperativní hry o vaření. Obsahuje obsah z Overcooked! a Overcooked! 2 a k tomu spoustu vylepšení a nových možností, například rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu, asistenční režim nebo cross-platformní multiplayer.

Pro PS4 (a PS5) jsou pak určeny tituly Hitman 2 od IO Interactive a Predator: Hunting Grounds od IllFonic. Užít si tak můžete stealth akci z roku 2018, jež posílá Agenta 47 do řady nových lokací, včetně Miami, Bombaje a kolumbijských deštných pralesů, kde s využitím utajení a smrtících zbraní zlikvidujete určené cíle. Asynchronní multiplayerová akce Predator: Hunting Grounds vyšla v roce 2020. Čtyři vojáci bojují proti jednomu Predátorovi.

Nabídka bude platná od 7. 9. Do té doby si můžete do digitální knihovničky přidat Hunter’s Arena: Legends pro PS5 a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a Tennis World Tour 2 pro PS4 (a PS5).