První patch (takzvaný day one) pro Dying Light 2 Stay Human je hodně důležitý. Techland odhalil, že opravuje více než tisíc chyb a problémů. Mimo jiné dialogy, které blokují postup příběhem, pády hry a chybějící zvuky a dabing. To jsou ostatně problémy, na které si stěžují redaktoři v recenzích. Ty vyšly včera a hra sbírá hodnocení od desítek po šestky. Většina se ale shoduje, že nejde o vůbec špatné akční dobrodružství, pouze grafika nepatří mezi to nejmodernější, boj se zdá některým nudný a příběh by potřeboval také více péče. Na druhou stranu chválí atmosféru, parkour a samotné město plné zombíků a banditů.

Vývojáři z Techlandu pokračují v práci a v plánu mají další aktualizace s opravou dalších chyb a problémů. PC verzi vylepšují průběžně, zatímco na konzole budou patche přicházet postupně.

Pokud budete hrát na PC, nezapomeňte si nainstalovat nejnovější Game Ready ovladače od Nvidie. Dying Light 2 majitelům grafických karet GeForce RTX nabídne NVIDIA DLSS pro zvýšení výkonu i několik ray tracingových efektů vylepšujících vzhled venkovních lokací. Ovladače jsou určeny také pro bojovku Sifu, jež vychází 8. 2.

Dying Light 2 Stay Human vychází zítra, 4. 2. 2022, s českými titulky na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Verze pro Nintendo Switch (přes cloud) dorazí až později.