Marketing dobrodružného akčního RPG titulu ze světa Harryho Pottera sází na trailery v rámci State of Play od PlayStationu a krátká, ale zajímavá videa na sociálních sítích. Právě jedno takové video zase vyšlo a věnuje se (nepsaným?) pravidlům studentského života v Bradavicích.

Ve videu dostáváme 6 (nebo 7?) tipů v doprovodu s gameplay záběry. Při hraní Hogwarts Legacy máme pamatovat na to, že bradavický hrad (a pravděpodobně i jeho okolí) je plné tajemství, včetně společenských místností jednotlivých kolejí. Takže i tady se vyplatí pátrat.

Jak fanoušci Harryho Pottera vědí, omezená sekce v knihovně je pouze doporučení. Když tady budete, rozhodně se nenechte chytit.

Komu byste se měli vyhnout, tak je poltergeist Protiva, kterého ve škole nemá nikdo rád, všechny jen obtěžuje svým křikem, ničí věci různými výbuchy atd.

Pro neplechu pak byla stvořena učebna, kde si můžete hrát s kostrou, zatímco Taškářův obchod se žertovnými předměty je jediné místo, kde můžete způsobit čurbes a neplechu. V tipech není opomenut ani Zapovězený les. Pokud se do něj odvážíte, tak buďte potichu a pližte se, abyste o tomhle místě mohli potom vyprávět.

A co poslední tip? Ten není dokončen, je škrtnut, ale upozorňuje na tajné souboje se zkříženými hůlkami. Hm...

Hogwarts Legacy vyjde 10. 2. 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Později bude následovat cloudová verze pro Nintendo Switch.