Jestli stále váháte s výběrem postavy v Tiny Tina's Wonderlands, tak samotná hra nabízí velmi elegantní řešení. Jednak přichází s dvěma novými třídami, které nesou název Graveborn a Spore Warden, a jednak si hráči při dobrodružství na cestě zabít Dračího lorda budou moci vybrat druhou roli. A aby toho nebylo málo, je zde obsáhlý strom dovedností, díky kterému se bude vaše postava přibližovat vaší ideální představě o tom, jak má vypadat správný hrdina!

Zamlouvá se vám temná magie a vyžíváte se v krácení svého života za cenu vyšší moci? Tak Graveborn je pro vás jako stvořený. Tato třída se specializuje na temnou magii a jelikož s velkou mocí přichází i velká cena, neostýchají se zástupci této třídy obětovat krev, a je úplně jedno, jestli vlastní nebo cizí. Pro uvolnění této ničivé energie se stávají přízračnými Reaper of Bones a na jejich cestě je doprovází Demi-Lich.

Svou sílu získávají skrze bolest a utrpení druhých, jsou velmi zkušení v zabíjení, kouzlech a temné magii. Zároveň, pokud Graveborn použije jakýkoli magický útok, jeho společník sešle svoje vlastní originální kouzlo. Zároveň může díky své dovednosti zabíjení vyvolat své pekelné přisluhovače.

Pokud jste ale milovník života, lépe řečeno přírody a boj na blízko není váš každodenní šálek kávy, tak jste jako zrozeni pro roli Spore Warden. Ti svým souzněním s přírodou jsou schopni vyvolat ničivá ledová tornáda, jsou specialisti na veškeré střelné zbraně, a hlavně na svůj mysteriózní luk, díky kterému mohou střílet obrovské dávky šípu.

Pokud je vám to málo, tak ještě zmíníme, že tihle ostrostřelci výrazně posilují celý tým a k tomu všemu mají po svém boku věrného, byť lehce plynovatého houbového společníka, který velmi rád otráví vaše nepřátele.

Na rozdíl od ostatních Borderlands titulů, tak si tvoříte vlastní cestu, protože to vy jste ti, kdo vede příběh... Nebo ho teda aspoň ovlivňuje, nikdo vám ale nepředurčil, kým budete a v tomhle se Wonderlands vyžívá. Na úvod si můžete vybrat jednu z hlavních rolí: Brr-ZerkerStabbomancerClawbringerSpellshotGraveborn nebo Spore Warden. Postupem času si pak můžete vybrat vedlejší třídu a obohatit tak vaši dosavadní postavu. Aby nebylo všechno stejné, je zde multiclassový strom dovedností, z něhož budete čerpat vaše schopnosti. Navíc budete mít na výběr mezi dvěma akčními dovednostmi.

A mimochodem, pokud neradi chodíte sami, je zde možnost vybrat si role tak, aby vždy s vámi chodili dva společníci.

Důležitou součástí je šest dovedností (Strength, Dexterity, Intelligence, Wisdom, Constitution a Attunement), do kterých budete vkládat hrdinské body a zároveň budou ovlivněny díky příběhu hry.

Tiny Tina’s Wonderlands přijde na PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a PC už 25. 3.