Sportovní divize společnosti 2K Games, která spadá pod Take-Two Interactive (majitel Rockstar Games), měla získat licenci FIFA poté, co se s mezinárodní federací fotbalových asociací nedohodla Electronic Arts.

Hra má nést název FIFA 2K25, po vzoru NBA 2K. Pokud jsou zprávy od ghanského prodejce @mohplay_inc_ pravdivé, tak se může série EA Sports FC připravit na konkurenci. Ta je potřeba jako sůl poté, co Konami změnilo slavnou PES na eFootball a začala dráhu bezplatného fotbalu.

Ghanský prodejce nepíše odkud má informace. Nicméně, už dříve Tom Henderson z Insider Gaming naznačoval, že FIFA a 2K jednají o spolupráci. Možná tak jen @mohplay_inc_ opakuje starší informace a využívá je k propagaci svého obchodu.

FIFA byla pod EA jednou z nejprodávanějších her na světě, a to vycházela každý rok. Teď v tom pokračuje EA Sports FC; nejprodávanější hra za rok 2023 v Evropě. Tak uvidíme, zda v letošním roce vyjde FIFA 2K25. Před časem Gianni Infantino, prezident FIFA, slíbil FIFA 25 jako odpověď na EA Sports FC.