Druhé velké rozšíření pro Farming Simulator 22 je zajímavé i pro české a slovenské hráče. Obsahuje novou mapu nazvanou Zielonka, která je inspirovaná střední Evropou. Konkrétně je to Polsko a Česká republika. Dokládá to nová upoutávka.

V novém gameplay traileru vidíme malebnou krajinu kolem odlehlé vesnice s dřevěnými domy, typickými paneláky a prodejnou. Nechybí ani vysoký komín s čapím hnízdem. Pokud dobře vidím, tak v záběrech je také starý Zetor, který dosud ve hře oficiálně není.

Studio Giants Software přidá více než 35 nových strojů a několik nových značek, jako Dewulf, Gorenc, Agrio a WIFO. Zetor už ve hře je, ale ne tenhle starý, proto není ve výčtu nových značek. Expanze dále zahrne tři nové plodiny (mrkev, pastinák a červená řepa).

V Zielonce vedle tradičních podniků sídlí renomovaný výrobce klavírů. Když mu budete dodávat dřevo, můžete z každého vyrobeného kusu výrazně profitovat. Pak je tady továrna na bramborové lupínky, továrna na konzervy a továrna na oblíbené polévky s názvem Zup, Zup, Zup.

Na obrázku níže si můžete mapu prohlédnout. Nabíne spoustu menších polí, takže o zábavu bude postaráno. Premium Expansion a Farming Simulator 22: Premium Edition vychází 14. 11. letošního roku PC a konzole s českými titulky.