Článek aktualizován: Notoricky spolehlivý leaker ze serveru Dealabs měl opět pravdu. Společnost Sony dnes k večeru potvrdila únik a předplatitelé PlayStation Plus se mohou v květnu těšit na FIFA 22 ve verzi pro PS5 a PS4, Curse of the Dead Gods pro PS4 a Tribes of Midgard pro PS5 a PS4.

Tituly budou v nabídce dostupné od 3. 5. letošního roku. Do té doby je aktivní nabídka z dubna, tedy Hood: Outlaws & Legends, Slay the Spire a Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom Rehydrated.

Curse of the Dead Gods je roguelike akce s výletem do chrámu se spoustou monster, jam, pastí, a dokonce i bohů, kterým se budou muset postavit. „Vaše chamtivost vás povede k smrti, ale to není únik. Stanete, abyste znovu bojovali a pokusili se dostat dál. Čekají vás bitvy s hordami nepřátel ve tmě, jeskyně plné pastí a tajemství všeho druhu. Sbírejte mystické relikvie a doplňujte arzenál zbraní, abyste se stali nezastavitelnými. Jen pozor na silné kletby, které jsou dvojsečným mečem,“ lákají tvůrci na Curse of the Dead Gods.

Tribes of Midgard je akční survival RPG s Vikingy. Jako mocný Einherjar musíte přerušit svou slavnou hostinu v Ódinově síni v Ásgardu a vrátit se do Midgardu. Nevítaní návštěvníci v podobě mytických stvoření, smrtících duchů a gigantických zvířat hrozí přivodit Ragnarök – konec světa! Vaším úkolem je stát se nejlepším Vikingem a přežít, abyste zachránili svou vesnici i svět před úplnou zkázou. Naštěstí se nemusíte pouštět do boje sami: váš (většinou) nebojácný kmen společníků vám pomůže vybudovat obranu vesnice a najít poklady v rozlehlé, nádherné říši – to vše, zatímco soudný den je blíž a blíž.