Z Blizzardu odchází další člověk. To je zpráva, kterou jsme v posledních týdnech a měsících slyšeli již několikrát. V aktuálním momentě jde o jednoho z důležitých členů společnosti a také klíčového vývojáře nadcházející střílečky Overwatch 2.

Chacko Sonny zastával roli výkonného producenta a společnost po pěti letech opustí koncem tohoto týdne v pátek. Podle agentury Bloomberg nicméně není důvodem odchodu aktuálně probíhající vyšetřování proti Blizzardu Kalifornií – alespoň ne přímo. Několik zaměstnanců anonymně řeklo, že byl Chacko Sonny respektovaným kolegou a neví, že by proti němu byla jakákoliv obvinění. Zároveň měl fungovat jako „stabilizační síla“ pro celý tým vývojářů po odchodu Jeffa Kaplana před necelým půlrokem.

Z oficiálního prohlášení společnosti vyplývá pouze to, že si Chacko Sonny potřebuje odpočinout a slovy aktuálních ředitelů Jen Oneal a Mika Ybarry jde o „pozorného vůdce“. Vývoj Overwatch 2 nicméně jde podle všeho stále podle plánu a je ve finálních fázích produkce. Další novinky se dozvíme v průběhu velkolepého turnajového finále tuto sobotu.