Letní aktualizace pro Hogwarts Legacy hráče spíše zklamala. Jak se teď ukazuje, nemusí jít o jediný nový obsah do hry. Údajně vzniká Hogwarts Legacy Director’s Cut.

Nová verze Hogwarts Legacy dává smysl. Akčního RPG ze světa Harryho Pottera se prodalo více než 24 milionů kusů a jde o nejprodávanější hru minulého roku. Bohužel nevíme, co by měla obsahovat. Pokud se Warner Bros. bude držet standardů, tak zahrnout může nový obsah/režimy a vylepšení základní hry.

Po úspěšném vydání Hogwarts Legacy jsme slyšeli, že tvůrci ze studia Avalanche Software museli během vývoje vynechat spoustu naplánovaného obsahu, aby hru dodělali. Je tak možné, že díky velkému úspěchu dostali od Warner Bros. šanci se k tomu vrátit. Pokud by šlo opravdu o tohle, lze očekávat, že stávající hráči budou moci na Director’s Cut edici upgradovat za poplatek.

Mezitím v Avalanche Software má vznikat plnohodnotné pokračování, zatímco jinde bezplatný titul Harry Potter: Quidditch Champions zaměřený na oblíbený Famfrpál.

S tajemnou novou verzí Hogwarts Legacy mají vypomáhat Rocksteady Studios poté, co jim nevyšla live service akce Suicide Squad: Kill the Justice League. Na té Warner Bros. měl prodělat 200 milionů dolarů.

To vše tvrdí zpráva agentury Bloomberg. Podle ní měl několik týdnů po únorovém vydání Suicide Squad: Kill the Justice League navštívit Rocksteady sám David Haddad. Šéf Warner Bros. Games měl zaměstnancům oznámit, že jeho plánem je spolupráce všech studií, tedy TT Games, NetherRealm Studios, Monolith Productions, Warner Bros. Games Montréal, Avalanche Software a Warner Bros. Games Boston. Zaměstnanci měli být ještě ujištěni, že propouštění se nechystá.

Místo toho se větší počet lidí z Rocksteady má podílet na Hogwarts Legacy Director’s Cut a zbytek se prý soustředí na nový titul pro jednoho hráče. Ten má v dohledné době schvalovat vedení Warner Bros. Games. Takto se chtějí tvůrci série Batman: Arkham vrátit ke kořenům.