NBA 2K22 nabídne vylepšenou verzi sociálního centra s názvem The City. V něm hráči mohou plnit úkoly, které posunou jejich příběhovou kariéru a vylepšovat svůj domov.

Jako příklad 2K Sports uvádějí, že hráči ke svému penthousu mohou připojit zipline, aby mohli cestovat přímo na konkrétní basketbalové hřiště. Je to trošku přitažené za vlasy, ale proč ne.

K rychlejšímu pohybu po městě si můžete za plnění úkolů odemknout motokáru. V sérii závodů zase najdete skateboardy, BMX kola a další dopravní prostředky. Když vyhrajete, čekají na vás pohádkové odměny.

Celkový limit hráčů v The City je navýšen s cílem vytvořit pocit živého města. Atmosféru budou dotvářet NPC postavy a nové budovy, včetně 2K klubu, kde hráči mohou poslouchat novou hudbu.

„Město je jedním z nejzajímavějších aspektů hry NBA 2K22, protože hráči mohou skutečně pocítit, jaké to je, když se ocitnou v kůži profesionálního basketbalisty,“ řekl Erick Boenisch, výkonný producent studia Visual Concepts. „Město je pro hráče obrovským prostorem pro rozvoj jejich kariéry, ať už chtějí zdokonalit svou hru, nebo se stát módním magnátem či rapovou ikonou – možností je nekonečně mnoho!“

NBA 2K22 vychází již 10. 9. 2021 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.