Studio Naughty Dog pracuje na třech „tajných“ projektech. S informacemi přišel sám viceprezident společnosti, Neil Druckmann, který na svém osobním twitterovém účtu retweetoval náborový plakát.

Zatímco originální příspěvek profilu Naughty Dog Jobs s fanoušky sdílí „jen“ velkou řadu pozic, které tým potřebuje obsadit, Druckman ve svém retweetu uvádí: „Rosteme! Přidej se k nám a pracuj společně s námi na [emotikon zakrývající si prstem ústa], [emotikon se zapnutým zipem místo úst] a [emotikon zakrývající si ústa rukou]!“

Uvedené emotikony tedy mohou naznačovat, že Naughty Dog pracuje hned na třech, zatím neoznámených titulech. Podle uvedených informací by se však velmi těžko odhadovalo, na čem studio může pracovat. Náborový list totiž obsahuje pozice z velkého spektra herního vývoje, od producentů přes animátory, programátory až po singleplayerové a multiplayerové level designery.

Náborový list by však přece jen mohl poukazovat na jeden z připravovaných projektů, multiplayerový spin-off série The Last of Us, jehož vývoj studio potvrdilo během září/septembra minulého roku. Avšak pracovní pozice týkající se hry více hráčů by taktéž mohly poukazovat na tajný počin, který v létě minulého roku studio Naughty Dog označilo jako „první samostatnou multiplayerovou hru“.

Z tweetu a předchozích informací je zřejmé jen jedno, Naughty Dog v současné době pracuje na několika projektech. Je však jen otázkou, o jaké projekty se jedná. Pracuje snad Naughty Dog na pátém dílu Uncharted nebo na dalším pokračování postapokalyptické série The Last of Us? Nebo se nábor týká nějaké nové IP? Na tyto otázky neznáme odpovědi, ale věříme, že se jich časem dočkáme.