Devolver Direct 2024 ve své půlhodině oslavil patnácté narozeniny Volvyho a vedle různých podivností přinesl oznámení dvou nových her, nový dodatečný obsah do Cult of the Lamb a lepší pohled na Anger Foot a The Crush House.

Přečtěte si naše další aktuální novinky ze Summer Game Festu.

Začneme novinkou do indie hitu Cult of the Lamb. Bezplatná aktualizace Unholy Alliance nabídne lokální kooperaci a novou postavu v podobě kozy, která bude v lokálním co-opu dostupná. To má přinést nové výzvy, zvraty v minihrách i možnost výměny zbraní mezi oběma postavami. Sólisté se zase mohou těšit na nové odměny.

Unholy Alliance bude dostupná 12. 8. tohoto roku.

Více se nám představila hra The Crush House, ve které jste producentem reality show v krásné vile v Malibu. Jak už to tak bývá, vaším úkolem je vybrat zajímavou skupinu lidí, které pustíte do vily a natočíte s nimi pikantní a dramatické momenty. Také se musíte starat o rekvizity a hledat další možnosti, jak se zalíbit náročným divákům. Pokud je tohle právě pro vás, tak The Crush House vyjde 9. 8. na PC, na Steamu je dostupná demoverze.

První ze dvou nových her je Tenjutsu od Sébastiena Benarda. Toho budou znát fanoušci Dead Cells. Designér této pecky tvoří rychlou a plynulou rogue-jutsu. Vžijete se do role odpadlického člena Jakuzy, který se chce vzepřít svým bývalým společníkům a uvolnit jejich sevření nad Secret Garden City.

„Tenjutsu kombinuje roguelike mechanismy s intenzivním a rychlým bojem na blízko a vyžaduje taktickou přesnost. Ovládejte brutální bojové systémy, jako by každé střetnutí mohlo být vaše poslední, a ovládněte rozmanitý arzenál zbraní, vylepšení a technik, abyste se dokázali vypořádat s drtivou mocí syndikátů,“ láká popisek.

Tenjutsu se chystá pro PC a konzole.

Už 14. 6. obdrží The Talos Principle 2 dodatečný balíček Road to Elysium. Jde o třídílný epilog, ve kterém se můžete ponořit hlouběji do světa The Talos Principle 2, znovu se setkat s oblíbenými postavami a vyzkoušet si své schopnosti při řešení hádanek v řadě nových příběhů nutících k zamyšlení.

„Po událostech hry The Talos Principle 2 pokračuje Road to Elysium ve sledování světa robotů, nabízí nový pohled na některé klíčové momenty z cesty 1k a představuje nové výzvy v podobě hádanek postavených na známých mechanismech,“ uvádí tisková zpráva.

Je čas na kopance. Netradiční first-person akce Anger Foot dokládá, že při boji jsou důležité nejen střelné zbraně, ale také nejrůznější tenisky, kterými budete kopat své protivníky. Hra vyjde 11. 7. na PC. Na Steamu je demo.

Konec Devolver Directu se nesl ve znamení oznámení hry Possessor(s) od tvůrců Hyper Light Drifter a Solar Ash. Máme tady novou akční skrolovačku ve vysokém tempu se souboji inspirovanými platformovými bojovými hrami, příběhem vyprávěným nebezpečnými postavami a zasazením do hlubokého propojeného světa, který vyzývá k probádání.

Hrát budete za hostitelku Lucu a Rehm, její ne příliš nápomocný protějšek. Společně prozkoumávají město pod karanténou poté, co bylo rozcupováno a zaplaveno mezidimenzionální katastrofou. Jejich jediná šance na přežití je to, že se naučí koexistovat.

„Vyberte si několik cest ve světě s otevřeným koncem, zatímco se budete snažit přijít na kloub tomu, co způsobilo tu katastrofu. Potkáte řadu zajímavých postav s vlastními smutnými příběhy, které můžete sledovat v tomhle zničeném světě,“ dodává tisková zpráva.