Zase dochází k tomu, že velké hry vyjdou až koncem roku. To je pro společnosti typické. Pro letošek máme počítat s tím, že v listopadu budou na trh uvedeny minimálně tři blockbustery.

Renomovaní insideři a známí novináři tvrdí, že v listopadu letošního roku vyjde nové Need for Speed (4. 11.), God of War Ragnarok (11. 11.) a Avatar: Frontiers of Pandora (18. 11.).

Insider Tom Henderson si není jist u pokračování severského dobrodružství Krata a jeho syna. Pokud ale Sony zůstane věrná vydávání her v pátek, tak by tohle mohl být vhodný termín, s ohledem na to, kdy zdroje naznačují Need for Speed a Avatara od Ubisoftu.

Zajímavé je, že mezi tyhle tituly se má vměstnat pirátská námořní akce Skull and Bones, která podle databáze Xboxu dorazí 8. 11. Zdroje Kotaku tvrdí, že musí vyjít navzdory kvalitě, z důvodu dohody se singapurskými úřady, které vývoj hry z velké části platí. To je také důvod, proč nebylo Skull and Bones zrušeno.

Pokud je tohle všechno pravda, tak někteří opravdu nebudou vědět, co si dřív koupit, natož se rozhodnout, co si dřív zahrát.

Insider Tom Henderson přináší ještě jednu zprávu. God of War Ragnarok bude mít sběratelskou edici pojmenovanou Collector’s Edition a Jotnar Edition. Obě edice mají obsahovat repliku kladiva Mjolnir v měřítku 1:1, sběratelská edice zahrne ještě mapu hry a několik odznaků.

Zajímavá je ještě jedna zpráva. Hugo Castel, asistent produktového manažera, který pracoval na sérii Assassin's Creed, The Settlers a dalších titulech v Ubisoftu, ve svém životopisu uvádí, že Avatar: Frontiers of Pandor je AAAA. Novou definici vysokorozpočtového titulu jsme dříve viděli u Perfect Darku od The Initiative a Beyond Good and Evil 2 od Ubisoftu.