Už dnes si může každý zahrát dlouho očekávaný návrat do kostičkované předaleké galaxie díky hře LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Tedy, ne úplně každý. Zatímco majitelé konzolí už mohou vesele hrát, PC hráči musí čekat do dnešního podvečera, protože se někdo rozhodl předstírat, že půlnoční start na Steamu nebo vydání doslova kdykoliv, kdy si to vývojáři nebo vydavatel usmyslí, nepřipadá v úvahu.

Vydání hry nám každopádně připomíná tradiční launch trailer, který nešetří filmovou hudbou, velkolepými i vtipnými cut-scénami nebo ukázkami kooperace, vesmírných bitev a soubojů s bossy. Znovu je nám tak slibována dosud největší LEGO Star Wars hra, což koneckonců dává smysl, když jsme tentokrát dostali adaptaci devíti filmů tvořících ságu Skywalkerů, která je doplněná o absurdní množství aktivit, výzev a sběratelských předmětů v otevřeném světě mimo mise. Ale největší je zkrátka největší.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je nebo během dnešního dne bude k dispozici ve verzi pro PC (Steam), PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One a Nintendo Switch.