Druhé napínavé dobrodružství Aloy mezi stroji připomínající dinosaury a znepřátelenými kmeny opravdu vyjde v kompletní edici pro PlayStation 5 a PC. Společnost Sony dnes Horizon Forbidden West: Complete Edition oznámila. Dataminer a insider billbil-kun si tak připisuje další z řady úspěšných úniků.

Horizon Forbidden West s příběhovým rozšířením Burning Shores vyjde 6. 10. letošního roku na PlayStation 5. Hráči na počítačích si na hru budou muset počkat, na Steamu a Epic Games Store dorazí někdy na začátku roku 2024. Takže máte stále čas dohrát jedničku.

Cena edice byla stanovena na 59,99 euro. Kromě hry a expanze obsahuje digitální soundtrack, digitální artbook, digitální komiks a herní předměty v podobě různých outfitů. Na PS5 a PC nebudou chybět české titulky.

Od týmů PlayStation Studios na PC dříve vyšly tituly Marvel's Spider-Man Remastered, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, God of War, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Ratchet & Clank: Rift Apart, The Last of Us Part I, Returnal, Sackboy: A Big Adventure, Predator Hunting Grounds, Days Gone a Horizon Zero Dawn.

POPIS HRY

„Vrať se do postapokalyptického světa daleké budoucnosti hry Horizon a prozkoumej vzdálené kraje, bojuj s většími a úchvatnějšími stroji a seznam se s novými kmeny.

Krajina umírá Roztroušené zbytky lidstva pustoší divoké bouře a nezastavitelné pohromy, zatímco se kolem jejich osad plíží hrůzné nové stroje. Život na Zemi směřuje k dalšímu vyhubení a nikdo neví proč.

Teď je na Aloy, aby odkryla tajemství ukrytá za těmito hrozbami a obnovila pořádek a rovnováhu světa. Během své náročné výpravy se bude muset setkat se starými známými, tvořit aliance se vzájemně bojujícími novými frakcemi a odhalit odkaz prastaré minulosti – a zároveň zůstat vždy o krok vepředu před zdánlivě neporazitelným nepřítelem.“