Ačkoliv se tomu těžko věří, už je to 30 let od premiéry filmu Jurský park režiséra Stevena Spielberga. Na snímek, který odstartoval do té doby nevídanou dinosauří mánii a který vydláždil cestu dnešním digitálním trikům se přitom vzpomíná napříč zábavním průmyslem. A tvůrci budovatelské strategie Jurassic World Evolution 2 ze studia Frontier Developments přirozeně nemohli zůstat pozadu.

Tentokrát se z nás naštěstí nesnaží vytřískat další peníze prostřednictvím placeného DLC, místo toho už 8. června/júna vyjde bezplatná aktualizace, která hru obohatí o více než 20 kosmetických předmětů. Svůj park tak můžete ozdobit původními ploty či sochou maskota jménem Mr. DNA a chybět nebude ani charakteristický bunkr.

Kompletní seznam nových kosmetických předmětů inspirovaných originálním Jurským parkem hodlají tvůrci zveřejnit až při vydání aktualizace. Nové screenshoty ale naznačují, že fanoušci legendárního filmu z roku 1993 se mají na co těšit a ani za to nebudou muset cokoliv platit. A pokud vás budovatelské strategie vůbec nezajímají, ale přesto jste klikli na tento článek, můžete se podívat alespoň na krátké oslavné video, v němž možná uvidíte nějaké známé tváře.