Pokud stále nemáte dost dinosaurů a stále hrajete budovatelskou strategii Jurassic World Evolution 2 od studia Frontier Developments, měli byste zbystřit. Ačkoliv se už několikrát zdálo, že vývoj a podpora hry ze strany tvůrců spějí ke konci, opět jsme byli vyvedeni z omylu, jelikož došlo na odhalení placeného přídavku s názvem Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack.

Feathered Species Pack vyjde už 30. března/marca 2023 a vyjde vás na 7,99 eur. Za tuto cenu dostanete čtveřici nových opeřených ještěrů, mezi něž patří masožravý dinosaurus yutyrannus, létající ještěr jeholopterus, býložravý deinocheirus a drobný masožravec sinosauropteryx.

Spolu s placeným přídavkem dojde na v pořadí šestou bezplatnou obsahovou aktualizaci, která každému vlastníkovi Jurassic World Evolution 2 nabídne ve stejný den, kdy vyjde Feathered Species Pack, třeba nový typ budov zvaný Remote Viewing Galleries. Ten zahrnuje hned dvě různé stavby, díky nimž se mohou návštěvníci vašeho parku kochat výhledem na prehistorické ještěry, a to Log Viewing Gallery a Dome Viewing Gallery.

Šestá bezplatná aktualizace rozšíří hru také o novou filmovou kameru, jež se má hodit třeba při pořizování pořádných screenshotů, nebo nové možnosti sandboxového režimu. Konkrétně jde o šest nových úrovní a různá nastavení spojená s dekorativním porostem, financemi, odchyty ve volné přírodě nebo krmením.