Akční adventura Immortals Fenyx Rising obdržela druhé příběhové rozšíření a Ubisoft při té příležitosti připomíná bezplatnou demoverzi původní hry, aby si každý mohl vyzkoušet šplhání, plachtění a vzdušné kontaktní souboje v řecké mytologii na PC, PlayStationu 4 a 5, Xbox One a Series X/S a Nintendu Switch.

Druhý dodatečný balíček pro Immortals Fenyx Rising vyšel včera, jmenuje se Myths of the Eastern Realm (Mýty z Východních říší) a přináší nového hrdinu jménem Ku. Ten se vydává na výpravu inspirovanou oblíbeným čínským mýtem Nuwa látá nebesa. Ku má za úkol pomoct bohyni Nuwě vyspravit rozbitou oblohu a zachránit lidstvo.

Přečtěte si také: Čeština v očích Ubisoftu není ztracena?

„Seznamte se s legendárními čínskými božstvy, utkejte se s obludnými novými nepřáteli pomocí jedinečného bojového stylu založeného na čínském bojovém umění a prověřte svou logiku díky novým hádankám. Pod vedením studia Ubisoft Chengdu nabízí tento vzrušující otevřený svět hráčům obohacující zážitek, který se odehrává mezi nebem a zemí. Tento svět zůstává věrný svému kulturnímu pozadí a zahrnuje čínský architektonický styl s vysokými rozeklanými vrcholy, které se nacházejí na tradičních čínských svitcích a výtvarných dílech,“ přibližuje Ubisoft.

„V tomto dodatečném dobrodružství hráči prověří svůj důvtip, obratnost a logiku díky hádankám, které se nacházejí v Nebeských troskách. Aby se poprali s novými herními prvky, jako jsou proměnlivé kostky, mraky, bambus, ovladač větru a vzdušné kruhy, odemknou si hráči nové schopnosti, jako je Nuwina hbitost, Čepele Huang Di a Sekera Yan Di.“

Immortals Fenyx Rising navíc nabízí zcela nové, časově omezené rozšíření pro Twitch Monster až do 7. 4. 2021. Diváci mohou sbírat příšery a plnit výzvy – například kliknout na příšery, které se náhodně objeví každé dvě minuty – a získat herní odměny, zatímco budou sledovat postup svých oblíbených streamerů.

Přístup k DLC Immortals Fenyx Rising – Myths of the Eastern Realm mají automaticky všichni, kdo si zakoupili či zakoupí hru Immortals Fenyx Rising Gold Edition. Ostatní hráči mohou DLC získat tak, že si koupí Season Pass za 39,99 eur, který obsahuje přístup ke všem třem dodatečným balíčkům DLC, jež hráčům přinášejí nejen nové postavy a výzvy, ale i nové světy a herní možnosti. Myths of the Eastern Realm je taktéž možné zakoupit i zvlášť za 14,99 eur.

V bezplatném demu hry, které je dostupné na všech platformách, se Fenyx vydá na výpravu s cílem objevit záhadné tajemství kyklopů. Demo je zasazené na souostroví, které bylo vybudováno exkluzivně pro něj a čerpá inspiraci z Afroditina regionu hry, a obsahuje kombinaci soubojů, průzkumu a hádanek, která hráče připraví na kompletní zážitek.

Hra Immortals Fenyx Rising, kterou vyvinul tým Ubisoft Quebec, vývojáři Assassin’s Creed Odyssey, je nová značka, která posouvá mytologické dobrodružství do nových výšin. Hráči se vtělí do hrdiny jménem Fenyx, což je nový okřídlený polobůh, na výpravě za záchranou řeckých bohů a jejich domova před temnou kletbou. Pouze tehdy, když mistrovsky ovládne legendární síly bohů, zdolá hrdinské zkoušky a postaví se silným bájným příšerám, se bude Fenyx moci utkat s Týfónem, tím nejnebezpečnějším titánem v řecké mytologii.

Immortals Fenyx Rising je v prodeji s českými titulky na všech platformách: Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia a PC.