První díl Hot Wheels Unleashed před dvěma roky dopadl dobře, užili si ho hráči i novináři. Není tak divu, že Milestone letos přichází s pokračováním. To má být lepší, větší a zábavnější, a to jak v singleplayeru, tak multiplayeru.

Italské studio se v druhém gameplay traileru zaměřuje na různé typy závodů. Kromě klasického kroužení po okruhu nechybí eliminační vytrvalostní bitva, ve které jsou v pravidelných intervalech vyřazována vozidla na posledním místě, dokud v závodě nezůstane pouze jedno auto. Drift Master je naopak soutěž založena na bodech, které získáváte okázalým driftováním.

Pak je tady Waypoint mód s hledáním bodů v zajímavých lokalitách, včetně muzea s dinosaury nebo čerpací stanice s restaurací. V Grab the Gears se utkáte v aréně, kde musíte posbírat co nejvíce ozubených kol rozesetých po mapě a vrátit je na svou základnu. V Clash Derby se naopak o slovo hlásí Monster Trucky, jejichž sílu musíte využít ke zničeni soupeřů. Čím silnější náraz, tím vyšší skóre získáte.

Tohle všechno doplňuje režim kariéry Creature Rampage s příběhem vyprávěným komiksovými sekvencemi, motorky a komplexní editor umožňující vytvářet vlastní tratě a sdílel je s komunitou.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged vyjde 19. 10. letošního roku na PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.