Společnost Warner Bros. u Hogwarts Legacy zvolila marketing rozdělený na dvě části. Jednu tvoří delší videa s detailnějším představením očekávané hry. Druhou část krátká videa zaměřena vždy na specifickou věc. Taková videa tady máme i dnes.

Na twitterovém účtu Hogwarts Legacy se objevila dvě. První ukazuje hraní s kouzelným tvorem v obrovské bezpečné oblasti nazvané Vivarium, do které se dostanete poté, co projdete kouzelným zrcadlem v Komnatě nejvyšší potřeby. Vývojáři vzkazují, že byste si vždy měli najít čas na kartáčování, krmení a hraní s těmito roztomilými bytostmi.

Nepůjde ale pouze o hraní, některé tvory využijete i v otevřeném světě kolem Bradavic, včetně hipogryfů, na nichž můžete létat.

Druhé krátké video se zaměřilo na ukázku lektvaru Edurus a jeho síly. Edurus promění kůži hráče v kámen a poskytuje významný obranný bonus. Video ukazuje, jak se útok soupeře od hráče odráží.

K namíchání tohoto lektvaru budete potřebovat vejce hada Ashwindera a kožešinu psa, které budete nacházet při prozkoumávání herního světa.

Hogwarts Legacy vyjde 10. 2. 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One budou následovat 4. 4. 2023. Verze pro Nintendo Switch vyjde až 25. 7. 2023.