Očekávaná hra z kouzelnického světa Harryho Pottera jménem Hogwarts Legacy pravděpodobně potěší také příznivce temných sil. Nedávná komunikace scénáristy hry DC Allena na Twitteru napověděla, že ve hře budou hráči nejen sázet mandragory a zvedat peří, ale také zabíjet.

Allen zároveň potvrdil přítomnost zla v v prvním traileru. Podle jeho slov by zla ve hře nemělo být málo. Vzhledem k informaci, že hra bude obsahovat také systém morálních rozhodnutí, lze očekávat možnost vydat se ve stopách Lorda Voldemorta.

Přečtěte si také: Vytváření postav v Hogwarts Legacy bude více inkluzivní

„Nemohou snad hráči zabíjet ve hrách 16+? Mám pocit, že v Horizon Zero Dawn jste mohli všechny záporáky pozabíjet, jenom to nebylo moc krvavé," dodal v Tweetu scénárista. U Hogwarts Legacy tedy hráči mohou očekávat vyšší věkové doporučení.

Ačkoli běžná výuka na kouzelnické škole hráče neprominutelné kletby nenaučí, hra jim může nabídnout jiné cesty, jak se k temným kouzlům dostat. Nic konkrétního však Allen dále neprozradil a svůj Tweet nakonec smazal.

Další informace ukáže až čas, Hogwarts Legacy bylo posunuto na příští rok. Vyjít má na minulou i současnou generaci konzolí a PC.