Sedm smrtelných hříchů ve stealth akci Hitman 3 pokračuje: nový trailer představuje nový obsah ze sezóny lenošení (v originále Season of Sloth). V Berlíně se nachází třetí akt sedmi smrtelných hříchů a první Elusive Target.

Třetí akt smrtelných hříchů dostal přezdívku lenost. Hráči musejí proniknout hluboko do mysli Agenta 47 a zažijí nový pohled na lokaci Dartmoor. Navíc si odemknou nové předměty a oblek s tématikou hříchů.

Každý akt sedmi smrtelných hříchů lze zakoupit samostatně, případně dohromady za sníženou cenu jako součást Seven Deadly Sins Collection.

Elusive Target v Berlíně se točí kolem nejhoršího stavebního inspektora na světě. Ten se po omezenou dobu nachází v Berlíně, musíte ho najít a zlikvidovat, ale moc se nezdržujte, na splnění zakázky máte od 17. 6. pouhých 11 dnů.

Hitman 3 vyšel na začátku letošního roku a úspěch hry umožnil dánskému nezávislému studiu IO Interactive otevřít novou pobočku v Barceloně. Ta bude spolupracovat na podpoře Hitmana 3 a dosud nepojmenované hře s využitím licence Jamese Bonda. Ta nese provizorní název Project 007.